Epppsss! estem muntant la web...

Programació web i apps

PÀGINES WEB

El nostre equip multidisciplinar, ens permet oferir solucions a mida en programació web, adaptant al màxim la part visual als criteris del client. La creació a mida permet crear un projecte amb múltiples funcions, poden interconnectar serveis, dades, funcions....

Desenvolupem amb WordPress Oferim opcions més

INTRANETS

L'autenticitat és una elecció. Perquè mai res s'adaptarà tant a tu com allò que tu mateix has escollit, prenent la decisió de cada detall. El desenvolupament web a mida és l'opció ideal per aquells als quals els agraden fer les coses a la seva manera. Si ets d'aquest tipus de persones, t'estem esperant.

APPS MÒBILS

Fem programes amb codi natiu Android i també desenvolupem apps per iOS.
Tot això sense oblidar la importància de el desenvolupament d'una aplicació mòbil per al nostre negoci. El nivell de proximitat que ens ofereix pel que fa al nostre públic objectiu ens situa en una situació d'avantatge.

COMERÇ ELECTRÒNIC

Podem crear la teva botiga online mitjançant Prestashop, amb el plugin Woo-Commerce de Wordpress o amb programació a mida, segons les teves necessitats.
Prestashop ens permet desenvolupar mòduls per tal de personalitzar totalment la visió de la web, adaptar complements per fer diverses operacions empresarials, afegir mòduls per millorar el SEO i rebre un major nombre de visitants i també connectar-la amb altres eines (per ex. Pagament TPV).
Si ja tens una pàgina web amb Wordpress i vols afegir-hi un espai senzill de venda online, la instal·lació del plugin de Woo-Commerce és una bona solució.
Finalment, segons els requeriments del teu negoci, potser la millor opció serà la programació a mida de la teva botiga online.

MANTENIMENTS I ACTUALITZACIONS

Si vols que la teva web / projecte / app funcioni adecuadament els 356 dies necessita estar actualitzat i mantenir els arxius en oprdre. Tenir un servei de manteniment es vital per el teu negoci, no podem deixar que la nostra web / projecte / aplicació estigui desactualitzada, amb errors i errades de seguretat.
Al tenir el nostre projecte al dia i actualitzat és imprescindible per a qualsevol empresa. És important que el teu lloc rebi un manteniment web professional, d'aquesta manera aconseguim millorar la seguretat del nostre lloc web, i el major aprofitament de cada mòdul i complement instal·lat en ell. Amb el nostre projecte actualitzat també millorem el posisionament web (SEO) en el cas de les botigues o pàgines web, es imprescindible revisar regularment el posicionament web i estudiar la seva evolució.
Mantenir el nostre producte actualitzat ens garantitza el seu funcionament a l'hora d'afegir noves funcionalitats i millorar el disseny és un punt molt important. A l'hora de solucionar una incidència a la nostra aplicació / web es molt important que es solucioni a una ràpida velocitat, aixó també es pot solucionar tenint al dia el nostre projecte.