Epppsss! estem muntant la web...

Consultoria

CLOUD I DOMINIS

Desenvolupem a mida L'autenticitat és una elecció. Perquè mai res s'adaptarà tant a tu com allò que tu mateix has escollit, prenent la decisió de cada detall. El desenvolupament web a mida és l'opció ideal per aquells als quals els agraden fer les coses a la seva manera. Si ets d'aquest tipus de persones, t'estem esperant.

Desenvolupem amb WordPress L'alternativa més encertada per a aquells que aposten per la senzillesa i efectivitat a l'hora de desenvolupar i gestionar la seva pàgina web. Fent senzilles les tasques més feixugues, WordPress ha facilitat les tasques de manteniment d'una pàgina web per a aquelles persones que no tenen coneixements tècnics. La seva interfície intuïtiva el converteixen en una eina completament user friendly.

CONSULTORIA TIC

Assessorem els nostres clients per trobar solucions tecnològiques adaptades a les seves necessitats.
Optimitzar processos, digitalització, estratègia tecnològica.
Selecció i desenvolupament del software més adient per les característiques de l’empresa. Millorar/actualitzar l’estructura tecnològica que ja estigui en marxa
Servei complet per resoldre necessitats/requeriments
Objectiu: millorar la productivitat (i reducció de costos), comunicacions, seguretat informàtica o donar-se a conèixer a través d’internet.

PERITATGES TIC I JUDICIALS

Per iOS El desenvolupament d'aplicacions per a dispositius iOS és imprescindible si tenim en compte que l'ús d'aquest sistema operatiu ha incrementat notablement en els últims anys. Per aquest motiu, l'adaptació a el sistema propi d'Apple pot resultar molt interessant per al teu negoci. Hi ha ocasions en què, en funció de l'tipus de públic a què ens dirigim, aquest pot ser un aspecte de gran rellevància.
Tot això sense oblidar la importància de el desenvolupament d'una aplicació mòbil per al nostre negoci. El nivell de proximitat que ens ofereix pel que fa al nostre públic objectiu ens situa en una situació d'avantatge.